Den danske Kirke i London drives udelukkende ved de penge som kommer ind gennem medlemsbidrag, donationer og indsamlinger.

Den bedste og nemmeste måde, man kan støtte kirken på, er ved at tegne medlemsskab og betale medlemsbidrag. Ved at tegne medlemskab er du med til at sikre, at der også i fremtiden vil være en dansk kirke i London for dig og din familie og de omkring 50.000 danskere i Greater London. Medlemsbidraget til Den Danske Kirke i London er betragteligt lavere end det kirkeskatten i Danmark.

Sådan bliver du medlem

Hvis du har en engelsk bankkonto, kan du betale via Direct Debit, enten månedligt eller årligt. Det tager kun et minut eller to at sætte op, du skal blot bruge dit kontonummer og sort code. Brug linkene i tabellen nedenfor til at vælge den type medlemsskab og betalingsinterval, der passer dig.

Medlemsskab Betal månedligt Betal årligt
Familie £9 pr. måned £108 pr. år
Enlig £7 pr. måned £84 pr. år
Pensionist & Studerende £5 pr. måned £60 pr. år
Donation med medlemskab £17 pr. måned £204 pr. år
Donation med medlemskab £42 pr. måned £504 pr. år

Hvis du ikke har en engelsk bankkonto, kan du blive medlem for et år ad gangen ved at betale med kort her. Du er også velkommen til at kontakte os på kirke@danskekirke.org for at arrangere betaling via check / postal order eller kontant i kirken.

Håndtering af persondata

Hvis du vælger at tegne medlemskab eller give en donation, godkender du, at dine persondata håndteres som beskrevet i vores privacy notice.

Er du skattepligtig i Danmark?

Du kan vælge at overføre din kirkeskat til Den Danske Kirke London. Det koster ikke ekstra, til gengæld har det stor betydning for os. Vi hjælper gerne med papirarbejdet.

Du kan finde blanketten for begæring om fritagelse for betaling af kirkeskat i Danmark her, eller ved at henvende dig til os på kirke@danskekirke.org eller tel: +44 (0)20 7935 7584. Blanketten sendes til en af præsterne

Er du skattepligtig i Storbritannien?

Hvis du betaler skat i Storbritannien og giver støtte til Den Danske Kirke i London, kan du øge din støtte med 25% uden at betale så meget som 1p ekstra. Det gør du ved blot at udfylde denne Gift Aid erklæring.

Med din tilladelse vil kirken som en registered charity kunne modtage Gift Aid fra HM Revenue & Customs (HMRC), og dermed bliver dit bidrag bliver 25% mere værd. Det gælder både for medlemsbidrag og donationer, forudsat at din donationen ikke er anonym. Eksempelvis vil et Familiemedlemskab blive £27 mere værd om året. Du kan læse mere om Gift Aid konceptet på HMRC’s hjemmeside.

Sådan giver du en enkeltstående donation

Det er også en mulighed at give en enkeltstående donation her ved betaling med kort, ligesom man kan donere kontant under indsamlingen hver søndag i forlængelse af gudstjenesten.

Mange betænker også kirken og menigheden ved særlige indsamlinger som for eksempel Juleindsamlingen.

Vælg den mulighed der passer dig bedst og hjælp med at bevare Den Danske Kirke i London. Vi er taknemmelige for enhver støtte, uanset størrelse