Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Om studenterpræsten

 
Hvad kan du bruge studenterpræsten til?

Jeg laver arrangementer, hvor du kan møde andre unge og studerende og dele erfaringer med livet i London. Du kan følge med i hvilke arrangementer, der løbende kommer op her på siden under "Arrangementer" og du er altid velkommen.


Udover at afholde sociale arrangementer tilbyder jeg individuelle samtaler. Samtalerne kan ses som et frirum, hvor der er plads til at tale om det, du ikke synes du kan dele med andre.


Samtalerne kan dreje sig om overvejelser eller bekymringer om fx; ensomhed, perfektionisme, eksamensangst, hjemve eller måske følelsen af ikke at være god nok. Det kan være, at du er bange for at lave fejl, er blevet i tvivl eller tumler med spørgsmål om mening og identitet. Det kan også være konfliktfyldte relationer til enten partner, venner eller familie el. andet, hvor du føler dig ret langt væk hjemmefra Danmark her i London.

Jeg har tavshedspligt og samtalerne tager altid udgangspunkt i dét, du gerne vil tale om.

Jeg tror, at vi bliver klogere på hinanden - men også klogere på os selv - i samtalen. Nogle gange skal ting ud og vendes i rummet mellem mennesker, for at man kan blive klar over hvor man selv står i det hele.  Det rum vil jeg gerne tilbyde for dig, der går med overvejelser, du gerne vil vende med én udenforstående. 

Læs mere under "Samtale" her på siden. 

 

Alle er velkomne

Du behøver ikke have en kristen overbevisning for at henvende dig. Kom med det du overvejer eller kæmper med. Nogle gange er det rart at have et sted at kunne henvende sig med ting man ikke synes man kan snakke med familie eller venner om. Alle samtaler er fortrolige - jeg fører ingen journal og har absolut tavshedspligt. Der er som regel ingen eller ganske kort ventetid. Al henvendelse og samtale er gratis.

Find mine kontaktdetaljer under "Kontakt" her på siden. 

Ophavsret: