Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Spil Dansk koncert

NOV
02

Spil Dansk koncert


Torsdag d. 2. november 2023, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Den Danske Kirke i London
Spil Dansk koncert

Siden 2001 er Spil Dansk ugen blevet fejret i uge 44 over hele Danmark med over 1000 musikarrangementer. Også ved Den Danske Kirke i London har vi gennem mange år deltaget i denne tradition i vores church hall med sangere og instrumentalister fra kirkens kor. Vi har en dejlig blandet vifte af musikere ansat i koret:

Elisabeth Valentin: Voiceover artist og sanger.

Emilie Bokor-Ingram: Musikstuderende på King's College London og Royal Academy of Music, og musiklærer på en primary school i nordlondon.

Emilia Nygaard Parsons: Medicinstuderende på UCL, klaverlærer, og desuden tidligere music scholar på Bancroft's School.

Casper Christensen: Uddannet jazzpianist og nu Director of Music på en lokal pigeskole, hvor han dirigerer kor og orkestrer.

Inge-Lise Nygaard: Klassisk sopran og jazz sanger, organist ved kirken og sanglærer på bl.a. St. Paul's Cathedral School. 

Det underholdende program med fællesnævneren DANSK består af klassisk vokal og instrumental musik, korarrangementer, jazz- og popsange. 

For publikum bliver der også lejlighed til at synge med på sange - både nye og gamle. Der vil være magi og nostalgi i efterårsluften med den danske sangskat og nyere hits, så kom og vær med! 

Koncerten koster £8 (inklusiv velkomstdrink). Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer.   

Billetlink