Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Onsdagsbar

JUL
05

Onsdagsbar


Onsdag d. 5. juli 2023, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Den Danske Kirke i London
Onsdagsbar

GRILLAFTEN 

Onsdagsbar har nu kørt et år. Vi vil fejre alle de fantastiske arrangementer vi har haft året igennem som vi startede, med en ægte dansk grillaften. Vi har salatbar og grillpølser til rådighed, man må gerne selv tage andet med til grillen. 

Vi inviterer alle årets samarbejdspartnere; Tema Danmark, Dansk KFUK og DKUK, og alle gæster som har været med i årets løb, så vel som nye til at komme til en hyggelig aften i haven, hvor vi vil diskutere næste års program over en øl og pølse.

Entre £8 inklusiv salatbar. I baren kan der købes sodavand, øl og vin.

Hvis muligt så køb gerne billet før HER så vi ved hvor mange kommer, men man kan også betale på døren.


ONSDAGSBAR DEN FØRSTE ONSDAG AFTEN I HVER MÅNED. 

Onsdagsbar er rettet specielt mod dem, der studerer og arbejder og derfor ikke kan komme til vores dagsarrangementer. Hver aften har et tema, som altid er tilrettelagt på en måde, så vores ikke-dansktalende partnere også kan deltage. 

Det sociale er i fokus. Vi har filmaftener, krea-aktiviteter, musik og mange andre hyggelige arrangementer. Man kan læse mere om månedens tema på kirkens kalender. 

Dørene åbnes kl. 19.00, Drikkevarer kan købes og mad må gerne medtages eller bestilles udefra (medmindre andet er sagt) 

Vi tilstræber samarbejde med andre danske organisationer, så hvis man er interesseret i at være medarrangør til et arrangement, så skriv til kirke@danskekirke.org