Søndag d. 5. februar 2023, Kl. 13:00 til kl. 13:45
Orgelmatiné

Kirken har besøg af Sven-Ingvart Mikkelsen som er orgelprofessor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Christian Devantier, som var organist ved kirken 2014-2016.

De laver en impromptu orgelkoncert, hvor de folder sig ud på det fantastiske guld-orgel for at vise dets mange klangmuligheder og fulde potentiale med blandt andre værker af Gade, John Williams og Savage Rose.

Både Sven-Ingvart Mikkelsen og Christian Devantier er her for at lave en vurdering af orglets tilstand og istandsættelse.

Koncerten er gratis, men alt der bliver doneret på dagen går til orgelkontoen, hvor vi samler ind til istandsættelse af det smukke 200 år gamle orgel.