Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nytårstaffel i kirken med kongelig operasanger

JAN
20

Nytårstaffel i kirken med kongelig operasanger


Fredag d. 20. januar 2023, kl. 18:30
Den Danske Kirke i London
Nytårstaffel i kirken med kongelig operasanger

Igen i år holder kirken Operagallakoncert med festmiddag. Den kongelige danske operasanger Per Bach Nissen synger sammen med sopran Inge-Lise Nygaard, akkompagneret af pianist Cathy Davies, kendte opera- og operettearier. Kirken bliver brugt som koncertrum og middagen serveres ved lange, smukt pyntede borde.

Per Bach Nissen er oprindeligt fra Tønder, men som den eventyrer han er, havnede han som 21-årig i San Fransisco som køkkenchef for derefter at uddanne sig som operasanger i København og London. Per Bach Nissen var på et tidspunkt ansat som kirkesanger i St. Katharine’s. Med sin flotte, dybe basstemme og sit sceniske talent fik han hurtigt roller i forestillinger blandt andet i Hannover Opera, Det Kgl. Teater, Philadelphia Opera, Frankfurt Opera og English National Opera. I januar har han akkurat lige mulighed for at optræde i kirken, da han er midt imellem to operahuskontrakter i Strasbourg og Salzburg. 

 Inge-Lise Nygaard og Per Bach Nissen har optrådt sammen både i London og i Danmark og glæder sig til at gøre Den Danske Kirkes Nytårsmiddag særlig festlig. 

Gallakoncert inklusiv velkomstdrink og festmiddag koster £60 per deltager. 

Der kan købes diverse drikkevarer. 

Billetlink: https://event.it/danskekirkelo...