Onsdag d. 2. november 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Den Danske Kirke i London

ONSDAGSBAR

Onsdagbar er et nyt initiativ som rettes imod dem, der studerer og arbejder. Her networker vi og taler om, hvad der sker i vores hverdag. Hver aften har et tema, som altid er tilrettelagt på en måde så vores ikke dansktalende partnere også kan deltage.

SPIL DANSK

Siden 2001 fejres Spil Dansk ugen i uge 44 over hele Danmark med over 1000 musikarrangementer. Også ved Den Danske Kirke i London har vi gennem mange år deltaget i denne tradition. Kirkens sangere og organist optræder med solosange, korsatser og instrumentale stykker. For publikum bliver der også lejlighed til at synge med på sange - både nye og gamle. Der vil være magi og nostalgi i efterårsluften med den danske sangskat og nyere hits, så kom og vær med! Drikkevarer kan købes.

Entre £8 inklusiv en velkomstdrink – vi inviterer specielt ALLE KIRKENS BRUGERE til dette arrangement.