Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Høst Gudstjeneste med fangekoret

OKT
09

Høst Gudstjeneste med fangekoret


Søndag d. 9. oktober 2022, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Den Danske Kirke i London
Flemming Kloster Poulsen
Høst Gudstjeneste med fangekoret

Gudstjeneste ved Flemming Kloster Poulsen.

Ved dette års høstgudstjenste er vi så heldige at få besøg af det berømte Fangekoret, som består af indsatte fra danske fængsler. Koret synger med både ved gudstjenesten og ved frokosten bagefter.

I dagens anledning vil kirken være festligt pyntet i smukke efterårsfarver og vi skal synge de kendte høst- og efterårssalmer.

Louise Adrian har været leder af Fangekoret gennem 26 år. De indsatte får udgang og synger koncerter udenfor murene rundt i de danske kirker. Igennem årene er der mange indsatte, der har fået interesse i at fortsætte med at synge efter løsladelsen og det er ca 12 af disse gutter, der kommer til London og synger ved dette års høstgudstjeneste.

De syngende eks-forbrydere optræder med sange, som de selv har skrevet, samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Fangekoret er populært i Danmark, hvor der er lange ventelister på at få koret ud at synge og kirkerne er altid fyldt til bristepunktet. Koret har været med til at starte Cafe Exit, som hjælper indsatte i livet efter fængselsstraffen. 

Louise Adrian har fået flere priser for hendes arbejde med Fangekoret. Der er skrevet bøger og lavet film om Fangekoret, som kaldes for Kriminalforsorgens mest synlige resocialiserende projekt.

Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at købe let frokost og kaffe. Butikken er åben.

Gudstjenesten kan følges på zoom. Join Zoom Meeting Meeting ID: 893 8805 8093