Fredag d. 21. januar 2022, Kl. 18:30 til kl. 21:30
Den Danske Kirke i London
£50 per deltager.
Nytårstaffel i kirken med kongelig operasanger

Den kongelige danske operasanger Per Bach Nissen synger sammen med sopran Inge-Lise Nygaard og pianist Kathryn Mosley kendte opera- og operettearier og kokkererer på fornemmeste vis sammen med kirkens bestyrerpar Lone Sigurdson og Andrew Atkinson. Kirken bliver brugt som koncertrum og middagen serveret ved lange, smukt pyntede borde.

Per Bach Nissen fortæller undervejs om sit interessante liv – om hvordan kokkehuen røg på hylden efter, at han ret tilfældigt opdagede sit talent for opera. Per er oprindeligt fra Tønder, men som den eventyrer han er, havnede han som 21-årig i San Fransisco som køkkenchef for derefter at uddanne sig som operasanger i København og London. Med sin dybe basstemme fik han hurtigt roller i forestillinger i blandt andet Hannover Opera, Det Kongelige Teater, Philadelphia Opera, Frankfurt Opera og English National Opera.

Per Bach Nissen er født entertainer og med en stor passion for madlavning er det en perfekt kombination for en nytårsfestlig aften i Den Danske Kirke.

Gallakoncert inklusive velkomstdrink og festmiddag koster £50 per deltager.

Helstegt oksefilet med hjemmelavet Bearnaisesauce og orange

Hvid chokolade Panna Cotta.

Vegetarmenu: Fyldt aubergine med ratatouille og vegansk mozzarella

Der kan købes diverse drikkevarer.

Tilmelding og betaling til kirke@danskekirke.org senest den 7. januar. Valg af menu ved tilmelding.

Ophavsret: