Torsdag d. 13. januar 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Den Danske Kirke i London
BOGKLUBBEN

Alle er velkomne i bogklubben. Bare mød op! Vi mødes i kirken og deler i al uhøjtidelighed de indtryk og holdninger, den aktuelle bog har vakt. Ind i mellem har vi vedkommende forfattere på besøg.

Vi diskuterer ’Pagten’ af Thorkil Bjørnvig. 226 sider, 100 kr som paperback, 75 kr som e-bog eller lydbog.

• Bille August film baseret på bogen er på trapperne.

Pagten er fortællingen om den foruroligende relation mellem to af dansk litteraturs giganter, Thorkild Bjørnvig og Karen Blixen. Efter et langt sygdomsforløb flytter Bjørnvig ind hos Blixen på Rungstedlund, væk fra kone og barn, for at komme til kræfter igen. Her får han digtet, talt og diskuteret med sin karismatiske værtinde, der med sine 63 turbulente år i bagagen inspirerer og åbner døre for den kun 30-årige digter. Men med tiden ændres venskabets natur, og efter fire år ender det i et bittert brud, der får store personlige konsekvenser for de to sjælevenner.

Bogklubmøderne holdes i kirkens nyrenoverede lokaler, så længe restriktioner gør det muligt. Her vil være mulighed for at købe kaffe/thé, og lidt let frokost.

Ophavsret: