Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 5. december 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Flemming Kloster Poulsen
Gudstjeneste - 2. søndag i advent - FEST GUDSTJENESTE

NB – Desværre har H.M. Dronning måttet aflyse sit besøg pga. de danske officielle corona råd.

HE Lars Thuesen, den danske ambassadør i England, deltager som æresgæst og vi fejrer kirkerenovationen som planlagt.

Vi fejrer færdiggørelsen af kirkens restaurering med en festgudstjeneste med deltagelse af Hendes Majestæt Dronning Margrethe.

Ved festgudstjenesten vil den nye smukke messehagel, som Dronningen designede og syede til kirken, blive båret af pastor Flemming Kloster Poulsen.

Rigtig mange mennesker har på mange forskellige måder bidraget til at byggeriet kunne gennemføres og nu er færdigt og det er vi umådeligt glade for nu at kunne fejre. Festgudstjenesten er åben - alle der har ydet en indsats, stor eller lille, er inviteret.

Gudstjenesten kan følges på zoom. Join Zoom Meeting Meeting ID: 893 8805 8093

Kirkens Covid-19 forholdsregler

Udluftning: Kirken og dens lokaler holdes konstant udluftet i alle åbningstider og under kirkelige handlinger.

Desinfektion: Der er håndsprit let tilgængeligt ved alle indgange.

Ansigtsmasker: Brug af maske er efter eget ønske.

Afstand: Vi tillader kun det antal deltagere, der er siddepladser til.

Test: Alle der har været udsat for smitte eller føler sig syge bør lade sig teste og isolere.