Organist søges til Den Danske Kirke i London

# Aktuelt
Udgivet tirsdag d. 11. februar 2020, kl. 10:15

Har du lyst til et år i London som organist ved Den Danske Kirke? Så er det måske dig vi leder efter. Stillingen er ledig fra 1. september 2020 til 31. juli 2021.

Arbejdet består i at spille til gudstjeneste om søndagen, kirkelige handlinger (dåb, vielser, bisættelser) og til fællessang ved diverse arrangementer i kirken.

Der er knyttet et mindre korps af dygtige sangere som på skift synger i kirken. Ved hver tjeneste er der to sangere til stede. Der er ønske om at organist og sangere laver motetter til gudstjenesterne.

Stillingen giver store muligheder for videregående studier i London hos de bedste undervisere, f.eks. gennem privatundervisning. Derudover tid og muligheder for at opleve storbyens musik-, kirke- og kulturliv.

Organisten indgår i et team bestående af to præster, bestyrerpar og to assistenter. Organisten er på den måde en del af kirkens hverdag.

Løn og bolig

Organisten lønnes £280 om måneden (ca. 2.400 kr.) i fast aflønning for søndagstjenesterne. Udover den månedlige faste løn betales organisten desuden et honorar på £100 pr. kirkelig handling.

Dertil stiller kirken et gratis og rummeligt værelse til rådighed i kirkens hus beliggende 10-15 min. gang fra kirken. Organisten deler stue, køkken, badeværelse og vaskerum med kirkens to assistenter og en lejer.

Organistværelset er møbleret og ligger i kirkens hus på Royal College Street 123 i Camden Town, midt i London, og indeholder to store klædeskabe, dobbeltseng, skrivebord og scanner/printer. Desuden sengetøj, håndklæder osv.

Instrumenter

Kirkens orgel er et stort engelsk, romantisk Green-orgel på 24 stemmer fordelt på 3 manualer og pedal. Kirken råder desuden over 2 klaverer i hhv. kirke og forsamlingslokaler.

Er du interesseret? Så lad os det vide inden 30. marts 2020

Flere oplysninger hos præst og daglig leder,

Flemming Kloster Poulsen

E-mail: fkp@km.dk